The site is under maintenance. Please bear with us. View Complete Changelogs here. View
Views

Top 20 World General knowledge Questions

World General knowledge Top 20 Random Questions...


1. What is the name of longest river on earth? 
Ans- THE NILE


2. Fastest animal on earth?
Ans- CHEETAH


3. Main sources of energy for Earth?
 Ans- SUN


4. Smallest ocean in the world?
Ans- ARCTIC OCEAN


5. Which country gifted the "statue of liberty" to USA in 1886? 
Ans- FRANCE


6. Dead sea is located between which two countries? 
Ans- JORDAN & ISRAEL


7. Which country is known as the "playground of europe"? 
Ans- SWITZERLAND


8. Which country is known as the "land of rising sun"? 
Ans- JAPAN


9. Which country is known as "the land of thunderbolts"? 
Ans- BHUTAN


10. Which continent has the highest number of countries? 
Ans- AFRICA


11. In which country white elephant is found? 
Ans- THAILAND


12. Total number of oceans in the world is? 
Ans- 5


13. Which country is also known as "the land of thousand lakes"? 
Ans- FINLAND


14. Which mountain is known as "the roof of the world"? 
Ans- PAMIR


15. The world's longest straight road without any corners is located in? 
Ans- SAUDI ARABIA


16. Biggest island in the world? 
Ans- GREENLAND


17.world highest altitude civilian airport? 
Ans- DOACHENG YADING AIRPORT, CHINA


18. Which one is the largest tropical rainforest in the world? 
Ans- AMAZON


19. Which country is also known as "The land of Tulips"? 
Ans- NETHERLAND


20. Which country has the world's largest prison population? 
Ans- USA




Did you find this post useful?
Getting Info...

Post a Comment

Comments are moderated. They will be published only if they add to the discussion in a constructive way. If you disagree, please be polite. We all want to learn from each other here. Please check our Comment Policy page before commenting. Check the "Notify me" box to get notified via email when someone replies to a comment.
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Read More

REGISTRATION

Rs.
*Registration is absolutely free, we will not charge a single penny.

Register Now It's Free

Read Frequently Asked Question here